Metsästys

METSÄSTYSAJAT 2017-2018

Joka päivä Riistakeskuksen ohjeiden mukaan. Joulurauha 24.-25.12. Muista hyvät metsästäjätavat! Metsästysajat tästä

KIINTIÖT / JÄSEN

Yksi musta metsäkanalintu.

EI RAJOITUKSIA

pyy, jänis, rusakko, sepelkyyhky

fasaani (lue alla oleva tarkennus alueista!)

RAUHOITUKSET

koppelo, teerinaaras, riekko

metsäkauris (rauhoitettu yhteisjahtipäivään 3.12. saakka, seuran kiintiö maks 10 kaurista)

Fasaani rauhoitettu 1.9.-17.11. koirakokeiden ja koulutustapahtumien takia Kivisuon, Halkokorven, Kilposennevan (Väiskin kytö), Ollikaisenmäen, Letkunkydön, Mustakorven, Multaperän ja Kotikorven istutusalueita. Em. alueille metsästys vapautuu 18.11.. Muualla seuran alueilla fasaanin metsästys sallittu 1.9. alkaen.

VIERASKORTIT

päivä 25 €, pe+la+su 45 €. Linnustuksen päättymisen jälkeen 15€/30€. Vieraskortit Jarmolta St1:lta tai Pasilta.

Vieras metsästää jäsenen kanssa ja tämän kiintiöstä! Kolme vieraskorttia/vieras yhden kauden aikana!

Fasaaniluvat: 20€+25€/saalislintu. Luvat Jarmolta.

KOKEET SEURAN ALUEILLA

Kivisuo, Halkokorpi/Kilposenneva, Letkunkytö, Mustakorpi, Multaperä ja Kotikorpi

• Spanielikokeet SPME 7.10. ja 8.10.,
  • Kanakoirien erikoiskokeet KAER 30.9., 21.10., 22.10., 4.11. ja 5.11.
  • Mäyräkoirien ajokokeet 1.10.
  • Yllä olevien kokeiden yhteyshenkilönä Reijo Kivelä

Hirvikoirat 2.12., Keisarin haukut. Seuran alueella maastoja!

JAHTIPÄIVÄT

Fasaani 18.11., kokoontuminen yhteistalolle klo 8.00. Jahtipäällikkönä Reijo Kivelä.

Valkohäntäpeura 25.11.. Kokoontuminen yhteistalolle klo 8.00.

Metsäkauris 3.12.,  haulikkojahtina. Kokoontuminen yhteistalolla klo 8.30. Kesäkokous asetti seuralle maks 4-10 metsäkauriin kiintiön. Metsäkauriin kyttäysjahti kielletty.

METSÄSTYSALUEET
Karttakoodit omariista-palvelun karttoihin. Koodi tulee lisätä puhelimen/tabletin karttaohjelman asetuksiin. Ilmainen B-bark sovellus löytyy Android-, Windows-, Apple-sovellushaulla)

Pienriista: 2KH5PGZWCD

Hirvi: 7JZT9DFBVQ

Karhu: CQTSLW8GAG

LINKKI SEURAN KARTTAAN: http://www.anvianet.fi/omat/soininmetsastysseura_rajat_2013-2014.pdf.

MUISTUTUS!

Kaihiharjun soramontulla ei ammuta!!! Harjoittelut Laasalan (vain luotiaseet) tai Unkan ampumaradalla!!!

MUUTA

Ilmoita suurpetohavainnot aina heti suurpetoyhdyshenkilölle: Ismo Sippola, Kalevi Niemi, Heikki Lehisalo tai Pasi Huvila. Pituus ja leveys oikeasta etutassusta.

Jos tulee kysyttävää - ota yhteyttä!
Heikki 040 5953011, Pasi 040 740 1995, info@soininmetsastysseura.net

Katso Seuran säännöt!