Metsästys

METSÄSTYSAJAT 2018-2019

Joka päivä Riistakeskuksen ohjeiden mukaan. Joulurauha 24.-25.12. Muista hyvät metsästäjätavat! Metsästysajat tästä

KIINTIÖT / JÄSEN

Kaksi metsäkanalintua/jäsen. Enintään yksi metso.

EI RAJOITUKSIA

pyy, jänis, rusakko, sepelkyyhky

fasaani (lue alla oleva tarkennus alueista!)

RAUHOITUKSET

riekko

metsäkauris (rauhoitettu yhteisjahtipäivään 1.12. saakka, seuran kiintiö maks 8 kaurista)

Fasaani rauhoitettu 1.9.-30.11. koirakokeiden ja koulutustapahtumien takia Kivisuon, Halkokorven, Kilposennevan (Väiskin kytö), Ollikaisenmäen, Letkunkydön, Mustakorven, Multaperän ja Kotikorven istutusalueita. Em. alueille metsästys vapautuu 30.11.. Muualla seuran alueilla fasaanin metsästys sallittu 1.9. alkaen.

VIERASKORTIT

päivä 25 €, pe+la+su 45 €. Linnustuksen päättymisen jälkeen 15€/30€. Vieraskortit Jarmolta St1:lta tai Pasilta.

Vieras metsästää jäsenen kanssa ja tämän kiintiöstä! Kolme vieraskorttia/vieras yhden kauden aikana!

Fasaaniluvat: 20€+25€/saalislintu. Luvat Jarmolta.

KOKEET SEURAN ALUEILLA

Kivisuo, Halkokorpi/Kilposenneva, Letkunkytö, Mustakorpi, Multaperä ja Kotikorpi

• Spanielikokeet SPME 7.10. ja 8.10.,
  • Kanakoirien erikoiskokeet KAER 20.10., 21.10., 3.11., 4.11., 24.11., 25.11.
  • Cockerspanielien rotumestaruuskoe 28.10.
  • Cockerspanielien Derby 29.10.
  • Yllä olevien kokeiden yhteyshenkilönä Reijo Kivelä

Hirvikoirat 6.12., Keisarin haukut/Rhy:n mestaruushaukut. Seuran alueella maastoja - hirvijahti tauolla 6.12.!

JAHTIPÄIVÄT

Fasaani 15.12., kokoontuminen yhteistalolle klo 8.00. Jahtipäällikköt Reijo Kivelä ja Tapani Kivimäki.

Valkohäntäpeura, ilmoitetaan myöhemmin.

Metsäkauris 1.-2.12.,  haulikkojahtina. Kokoontuminen yhteistalolla klo 8.30. Kesäkokous asetti seuralle maks 8 metsäkauriin kiintiön. Metsäkauriin kyttäysjahti kielletty.

METSÄSTYSALUEET
Karttakoodit omariista-palvelun karttoihin. Koodi tulee lisätä puhelimen/tabletin karttaohjelman asetuksiin. (Ilmainen B-bark sovellus löytyy Android-, Windows-, Apple-sovellushaulla)

Pienriista:  YM5G6WMJJK

Hirvi:   DJ9FZQNZ4F

Karhu:   CALCAS2FSC

LINKKI SEURAN KARTTAAN: http://www.anvianet.fi/omat/soininmetsastysseura_rajat_2013-2014.pdf.

MUISTUTUS!

Kaihiharjun soramontulla ei ammuta!!! Harjoittelut Laasalan (vain luotiaseet) tai Unkan ampumaradalla!!!

MUUTA

Ilmoita suurpetohavainnot aina heti suurpetoyhdyshenkilölle: Ismo Sippola, Kalevi Niemi, Heikki Lehisalo tai Pasi Huvila. Pituus ja leveys oikeasta etutassusta.

Jos tulee kysyttävää - ota yhteyttä!
Heikki 040 5953011, Pasi 040 740 1995, info@soininmetsastysseura.net

Katso Seuran säännöt!